Online kennismarkt 17 juni 2021

Van wetenschap naar praktijk. Samen verbeteren van de palliatieve zorg.Op donderdag 17 juni 2021 organiseert Consortium Palliatieve Zorg Noord-Holland en Flevoland de online kennismarkt Van wetenschap naar…

Van wetenschap naar praktijk. Samen verbeteren van de palliatieve zorg.
Op donderdag 17 juni 2021 organiseert Consortium Palliatieve Zorg Noord-Holland en Flevoland de online kennismarkt Van wetenschap naar praktijk. Samen verbeteren van de palliatieve zorg.
Inhoud bijeenkomst
In de afgelopen jaren zijn in het Consortium Palliatieve Zorg Noord-Holland en Flevoland een aantal mooie verbeterprojecten opgezet. Een aantal van deze projecten is nu afgerond. Ook in andere consortia vinden verbeterprojecten plaats met mooie opbrengsten. We willen hier nu de vruchten van plukken! Deze projecten kunnen concreet bijdragen aan het verbeteren van de zorg.
We praten je bij over de nieuwste inzichten. Er is veel aandacht voor praktische hulpmiddelen en toepasbare materialen voor implementatie en onderwijs die je in kunt zetten binnen je eigen afdeling en/of organisatie. Het is een uitdagend en afwisselend programma met maar liefst 8 workshops om uit te kiezen (verdeeld over twee rondes). Kijk hier voor meer informatie over het programma. Voor de workshops geldt: vol = vol. Schrijf je snel in!

Doelgroep
Het programma van deze kennismarkt is vooral gericht op zorgverleners in het ziekenhuis en het woonzorgcentrum en docenten en opleiders. Voor zorgverleners in de eerste lijn volgt in november een kennismarkt.

Praktische gegevens

  • Donderdag 17 juni 2021 van 12.45 tot 17.00 uur.
  • Online via een streamingslink.

 

Aanmelden
Klik hier om je aan te melden.

Accreditatie is aangevraagd bij de V&VN. Alle deelnemers ontvangen een week voorafgaand aan de kennismarkt een streamingslink via de mail.
We hopen je op 17 juni te ontmoeten!
De programmacommissie, uit naam van het consortium:
Marianne Klinkenberg,
Jojanneke van Staveren,
Wies Wagenaar,
Annicka van der Plas.
Mede mogelijk gemaakt door ZonMw.