Kennismarkt met Goede Voorbeelden palliatieve zorg op 17 april

Bent u als zorgverlener actief betrokken bij de patiënt in de palliatieve fase? Op zoek naar informatie, hulpmiddelen en richtlijnen om goede palliatieve zorg te verlenen? Kunt u wel steun hierbij gebruiken? Nieuwsgierig naar…

Kennismarkt met Goede Voorbeelden palliatieve zorg op 17 april

Bent u als zorgverlener actief betrokken bij de patiënt in de palliatieve fase?

Op zoek naar informatie, hulpmiddelen en richtlijnen om goede palliatieve zorg te verlenen? Kunt u wel steun hierbij gebruiken? Nieuwsgierig naar mogelijkheden om de palliatieve zorg binnen uw eigen werkomgeving te verbeteren? Behoefte aan uitwisseling van ervaringen met andere collega’s?

 

Kom dan naar de kennismarkt Goede Voorbeelden palliatieve zorg.

Maak kennis met de door ZonMw geselecteerde Goede Voorbeelden palliatieve zorg. Ervaar zelf hoe deze Goede Voorbeelden u bij uw werkzaamheden kunnen ondersteunen. De kennismarkt start met een inspirerende presentatie: hoe krijg je veranderingen in de dagelijkse praktijk voor elkaar? Daarna verdiept u zich in deelsessies naar keuze in de toepassing en meerwaarde van Goede Voorbeelden. Op de informatiemarkt voorafgaande en halverwege het programma vindt u aanvullende kennis op het gebied van palliatieve zorg.

 

Informatie en aanmelden

Uitgebreide informatie over de verschillende deelsessies (doelgroep en inhoud) vindt u op de website van IKNL, www.iknl.nl/agenda. Geef bij uw aanmelding uw voorkeur door en stel zo uw eigen programma samen.

 

Kansen voor de palliatieve zorg

Palliatieve zorg wordt verleend in alle zorgsettings en daarbij bent u als zorgverlener een belangrijke schakel. U bent ervoor om kwalitatief goede zorg te geven die is afgestemd op de zorgbehoefte van de individuele patiënt en naasten. Door de complexiteit van de zorgsituaties staat u soms voor vragen of dilemma’s. Het project Kennisverspreiding Goede Voorbeelden is onderdeel van het ZonMw Verbeterprogramma Palliatieve Zorg. Alle Goede Voorbeelden vindt u op www.goedevoorbeeldenpalliatievezorg.nl. IKNL organiseert samen met de netwerken palliatieve zorg in Noord-Holland en Flevoland deze kennismarkt.

 

Datum: 17 april 2014

Tijd: 15.45 – 19.30 uur

Programma en aanmelden: via www.iknl.nl/agenda

Klik hier voor de uitnodiging