Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor de scholing Communiceren in de laatste levensfase

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor de scholing Communiceren in de laatste levensfase in Emmeloord op 9 mei 2014. Communiceren in de laatste levensfase Hoe verstrek je op de juiste manier en op het juiste tijdstip…

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor de scholing Communiceren in de laatste levensfase

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor de scholing Communiceren in de laatste levensfase in Emmeloord op 9 mei 2014.

 

Communiceren in de laatste levensfase

Hoe verstrek je op de juiste manier en op het juiste tijdstip informatie? Wat doe je als de patiënt of de familie het doodgaan niet accepteert? Hoe kan je aspecten van de zorg goed afstemmen met de (huis)arts?

Enkele vragen die aan de orde komen tijdens de scholing Communiceren in de laatste levensfase. Doel van deze training is het verbeteren van de communicatie tussen jou en de patiënt, naasten en andere zorgverleners.

Interactief

Je leert tijdens praktijkvoorbeelden die je zelf inbrengt, verschillende professionele strategieën om te communiceren met de patiënt, zijn of haar naasten en de (huis)artsen. Je oefent praktijksituaties met behulp van een psycholoog en acteur.

 

De scholing wordt gegeven door Christien de Jong, psychotherapeut en trainer, in samenwerking met een acteur en vindt plaats op vrijdag 9 mei 2014 van 9.30 – 16.30 uur in het ZONL gebouw, Kometenlaan 1 in Emmeloord. Kosten: € 100,- per persoon.

Aanmelden kan via de scholingsagenda op de MCC website