Basisscholing Palliatieve zorg voor verpleegkundigen

Het Netwerk Palliatieve Zorg Almere verzorgt de basisscholing palliatieve zorg voor verpleegkundigen (niveau 4 en 5) in het netwerkgebied ism het expertisecentrum VU. De scholing palliatieve zorg bestaat uit zes dagdelen….

Basisscholing Palliatieve zorg voor verpleegkundigen

Het Netwerk Palliatieve Zorg Almere verzorgt de basisscholing palliatieve zorg voor verpleegkundigen (niveau 4 en 5) in het netwerkgebied ism het expertisecentrum VU.

De scholing palliatieve zorg bestaat uit zes dagdelen. Tijdens de scholing wordt gebruik gemaakt van verschillende onderwijsvormen: college, casuïstiekbespreking, onderwijs-leergesprek en discussie. In iedere bijeenkomst worden verschillende onderwerpen toegelicht. Belangrijk is dat de theorie aansluit op de praktijk, zoals de cursisten deze elke dag ervaren. We vinden het bovendien belangrijk dat cursisten leren te reflecteren op hun eigen praktijk en daarom vinden er ook casuïstiekbesprekingen plaats. De docenten zijn zorgvuldig geselecteerd op hun kennis én ervaring in de praktijk. De scholing is geaccrediteerd, toegekend door V&VN.

Voor meer informatie Klik hier.