11 juni: Informatiemiddag Pijn in het Flevoziekenhuis

11 juni: Informatiemiddag Pijn in het Flevoziekenhuis

Op donderdag 11 juni organiseert de Pijnpoli van het Flevoziekenhuis een informatiemiddag over Pijn. Na een aantal ontspanningsoefeningen verteltJosé Sallé van vereniging Recreatie Sport Almere (RSA) over ‘Bewegen op muziek’, een…

Op donderdag 11 juni organiseert de Pijnpoli van het Flevoziekenhuis een informatiemiddag over Pijn. Na een aantal ontspanningsoefeningen vertelt

José Sallé van vereniging Recreatie Sport Almere (RSA) over ‘Bewegen op muziek’, een activiteit die (pijn)patiënten kan helpen en gesponsord wordt door de gemeente Almere.

Patiënten met chronische pijn zijn van harte welkom van 13.30 tot 15.30 uur in het Auditorium (2e verdieping) van het Flevoziekenhuis. Aanmelden is gewenst.

Chronische pijn hebben betekent niet alleen altijd pijn hebben, maar zorgt ook voor veel bijkomende problemen zoals het gevoel van onmacht of spanning door de pijn. Het team van de Pijnpoli biedt daarom naast pijnbehandelingen ook informatie over mogelijkheden om met deze pijn om te gaan. Tijdens de periodieke informatiemiddagen komen verschillende onderwerpen aan bod. Op 11 juni vertelt José Sallé van vereniging Recreatie Sport Almere (RSA) over ‘Bewegen op muziek’.

Aanmelden gewenst

Aanmelden voor deze (gratis) informatiemiddag kunt u doen bij mijnInfopunt,

(036) 868 8521 of mijninfopunt@flevoziekenhuis.nl.